1.Süt Hazırlama Tankı ve Karamelizasyon
. Süt tozu ve su karışımı için kullanılır.
. Hazırlanan karışım stok tankına, ardından tartım ünitesine aktarılır
. 200 kg kapasite.
. Gövde: 304 paslanmaz çelik.
2.Tartım Ünitesi ve Karışım
. İnvert şurup, süt, yağ, glikoz, sorbitol, şeker ve su beslenir.
. Tüm hammaddeler hassas şekilde tartılır ve karıştırılır (load-cell destekli).
. Çalışma devri ayarlanabilir.
. İşlem sonrası karamel pişiriciye transfer edilir.
. Gövde: 304 paslanmaz çelik.
3.Karamel Pişiricisi ve Buffer
. Teflon kazıyıcılar ile sorunsuz karıştırma.
. Buhar sistemiyle yüksek sıcaklıkta pişirme.
. Bir şarjda ~200 kg pişirme kapasitesi.
. İşlem sonrası karamel stok tankına aktarılır.
. Gövde: 304 paslanmaz çelik.
4. Karamel Stok Tankı
. Pişirilen karameli stoklamak için kullanılır.
. 500 kg kapasite.
. Form verme tamburuna transfer sağlar.
. Gövde: 304 paslanmaz çelik.